Necazurile se ţin lanţ de mine

Necazurile se ţin lanţ de mine

Doamnă Morgana,

Numele meu este Mirela. V-am scris şi eu cu ceva timp în urmă, dar am revenit cu această scrisoare pentru că am dat de altă problemă. Se pare că necazurile se ţin lanţ de mine. Şi nu ştiu de ce. Nu ştiu cu ce am greşit, nu ştiu unde am greşit. Am auzit un zvon de prietenul meu. Se spune că vrea să se căsătorească cu acea fată de care v-am spus în scrisoarea anterioară. Eu stau şi plâng ca o proastă şi el îşi face planuri de căsătorie. Oare chiar a uitat de mine de tot?
De când am auzit acel lucru m-a dat peste cap, m-a răscolit de tot, parcă am un gol în stomac, nu pot să mai fac nimic, nu mai am chef de nimic. Mănânc în silă, ca să nu mor de foame, şi ca să nu îmi supăr părinţii (şi aşa au şi dânşii destule probleme de sănătate, tata are o pareză pe partea stângă, iar mama diabet).

Vă daţi seama, dacă i-aş mai necăji şi eu cu problemele mele ce s-ar întâmpla? Uneori, în faţa părinţilor trebuie să mă prefac că zâmbesc, deşi sufletul în mine plânge. Dar mă gândesc şi la sănătatea lor. Este foarte greu pentru mine.

Părinţii mei nu ştiu ce este în sufletul meu. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi, nu lăsaţi să se întâmple acest lucru, îl iubesc prea mult. Dumneavoastră sunteţi singura care puteţi opri acest lucru şi care mă puteţi ajuta. Ştiu că sunteţi o vrăjitoare foarte bună, din această cauză vă cer ajutorul.

Cred şi sunt sigură că sunteţi singura care mă poate ajuta. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi, aduceţi-l pe prietenul meu din nou lângă mine şi vă voi mulţumi şi eu neîncetat.

Veţi fi şi dumneavoastră mulţumită de mine pentru că vă respect foarte mult, şi la rândul meu vreau să vă mulţumesc şi eu. Îl iubesc enorm de mult pe prietenul meu, el este cel mai important dar pentru mine şi pentru un dar ca el, voi mulţumi neîncetat. Sunt o fată care îşi respectă cuvântul.

Cât de mult vă stimez şi cât de mult mi-aş dori să ştiu să fac ce ştiţi dumneavoastră să faceţi. Dar pentru acest lucru trebuie să ai har şi mai ales un profesor bun. Dumneavoastră aţi avut o profesoară bună, bunica dumneavoastră şi sigur că şi pe mama dvs. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi. De când am auzit acel lucru de prietenul meu, nu am mai fost în stare de nimic, nu am mai avut puterea decât să vă scriu şi să vă spun ce mi se întâmplă.

Multă sănătate, numai bine. Vă mulţumesc din tot sufletul.

                                                         Mirela, Valencia

vrăjitoarea Morgana 8k
Copyright Segra Media București

Dragă Mirela,

Pentru toate aceste probleme ale tale, am rezolvare. Vino la mine! Sună-mă !

                                                Vrăjitoarea Morgana

 Telefon:

0760.149917

Vrăjitoarea Morgana 8u7
Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *