Horoscopul lunii Decembrie 2020

Horoscopul lunii Decembrie 2020

Berbec

În compania unei persoane dragi ați putea încerca o ieșire în afara localității sau practicarea unui sport în aer liber. Starea generală este bună și vă permite implicarea în activități dintre cele mai diverse.

Vă confruntați cu situații destul de dificile și simțiți că nu vă mai ajunge energia pentru câte sunt de făcut. Nu este un moment favorabil pentru a încerca să-i convingeți pe șefi că dreptatea este de partea dvs. sau că vă doriți o mărire de salariu.

Taur

Aveți tendința de a nu vă mărturisi adevăratele intenții, poate doar pentru a nu putea nimeni să intervină în proiectele dvs. Vă simțiți în siguranță și lipsit de concurență.

Faceți greșeala de a-i împrumuta din nou pe cei care nu și-au achitat nici datoriile mai vechi. Vă lăsați cuprins de milă față de cele mai nepotrivite persoane.

Gemeni 

Cineva din grupul de prieteni vă face o propunere care vă surprinde în mod plăcut. Poate fi ceva legat de bani sau de un parteneriat de afaceri. Veți constata că nu este o idee rea.

În afară de o aglomerare a activităților socio-profesionale, se anunță a fi o zi bună, cu un succes în activitatea socio-profesională. Un prieten vă invidiază în continuare, dar nu are spor în acțiunile sale, iar secretele se dezvăluie încet, dar sigur.

Rac

Îndemânarea vă permite să vă ocupați cu succes de rezolvarea chestiunilor domestice. Ați putea primi vizita unor prieteni, ceea ce vă va face mare plăcere. Relația cu partenerul e cam tensionată.

Veți avea o discuție aprinsă cu colegii, în care vă veți susține cu înverșunare punctele de vedere. Dacă vreți să obțineți ajutorul lor, ar fi cazul să le dați dreptate.

Leu 

În ultima vreme vă descoperiți anumite tendințe la dvs. pe care nu le-ați observat prea des. În momentele de pauză simțiți nevoia să creați ceva interesant, de care să se bucure și ceilalți.

Încercările dvs. de a descoperi adevărul în legătură cu anumite întâmplări trecute se lovesc de refuzul celorlalți. Prin consecvența care vă caracterizează, însă, nu vă dați bătuți cu una cu două.

Fecioară 

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinați dificultăți, vă sfătuim să cereți ajutor.

Aveți o mare putere de convingere. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale. Vă recomandăm să aveți răbdare și să nu încercați să obțineți câștiguri inedite. Fiți atent cum discutați cu o femeie și nu faceți glume riscante!

Horoscop-2020
Horoscop-2020

Balanţă 

V-ați retras într-o lume a dvs., mai sus decât cea a multora dintre cunoștințele dvs. Asta vă conferă un aer de superioritate cu care prietenii dvs. nu se pot împăca ușor.

Inițiativele dvs. se vor dovedi utile mai ales în sectorul activităților domestice. În ceea ce privește relația cu persoana iubită, ar fi bine să lăsați lucrurile așa cum sunt, căci oricum ele evoluează spre bine.

Scorpion 

Sunteți cumpătați și de aceea contextul nu vă poate lua prin surprindere. E bine să fiți atenți la persoanele pe care nu le cunoașteți foarte bine, pentru că vă pot determina să credeți multe aberații, doar pentru că sunteți creduli.

O zi cu puține probleme de rezolvat și satisfacții de natură interioară. Deși vă interesează cariera de ceva timp, lăsați progresul pe seama evenimentelor, așteptând să se întâmple ceea ce doriți. Recuperați prietenia unei persoane speciale.

Săgetător 

Supravegheați-vă discret copiii și, într-un climat de relativă libertate, determinați-i să-și asume consecințele faptelor lor și să-și impună un minimum necesar de disciplină!

Dacă lăsați ca lucrurile să treneze, riscați să vă mușcați degetele. Terminați tot ce aveți în suspensie. Nu spuneți că nu aveți timp: tot ce poate fi făcut mâine faceți astăzi!

Capricorn 

Partenerul de viață ar putea avea o mică neînțelegere cu unul dintre părinți. Cineva din anturajul apropiat ar putea avea o problemă de sănătate, dar aceasta se va rezolva mai repede decât v-ați așteptat.

Dacă doriți să vă implicați într-o colaborare, prundența va trebui pusă pe primul plan. În cazul în care doriți să plecați într-o călătorie este posibil să aveți parte de ceva surprize. Nu trebuie să aveți emoții, căci până la urmă lucrurile se vor finaliza într-un mod care să vă satisfacă.

Vărsător 

Îndoielile și confuzia asupra unor probleme legate de bani vă fac foarte agitat astăzi. Vă faceți griji despre niște facturi mai vechi care trebuie achitate sau despre stabilitatea viitorului, oricum este foarte posibil să faceți economii.

Azi nu sunteți înconjurați de oameni bine intenționați, cum v-ar plăcea să credeți. Cercetați dvs. înșivă, fără a părea prea interesați, și trageți singuri concluziile!

Peşti 

Un prieten sau un bărbat de la serviciu vă va da o informație pe care ar fi bine să o țineți secretă. Și, pentru că tot vă place să vă destăinuiți, poate că n-ar fi rău să vă descărcați sufletul și să mai scăpați de unele temeri care vă frământă.

Câteva drumuri scurte vă vor scoate din ritm. Vi se oferă o companie plăcută și câteva ore de relaxare. Faceți din timp câteva cumpărături care să vă îmbunătățească starea de spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *