Horoscopul lunii decembrie 2021

Horoscopul lunii decembrie 2021

 Berbec

Viața ta amoroasă se va armoniza. Vei putea alunga îndoielile care te roadeau. Cuplul tău va ieși din asta crescând și întărit. Ai grijă să nu aduci la suprafață vechii tăi demoni! Probabil că superiorii tăi vor pune la îndoială munca ta. Conștientizarea vă va permite să vă îmbunătățiți strategiile și eficiența.

 

Taur

S-ar părea că acesta este timpul pentru întrebări mari. Veți dori să clarificați câteva puncte pe care le considerați importante pentru a merge mai departe, dar nu este sigur că partenerul dvs. este în aceeași dispoziție. Spune ce ai de spus și lasă-l să se gândească. Va trebui să vă asumați responsabilități grele. Superiorii tăi te urmăresc. Vei ști să faci o impresie bună dacă îți menții încrederea în tine și în abilitățile tale. Partea materială nu îți va pune probleme astăzi și asta e bine pentru că nu ai mult timp să-i dedici.

 

Gemeni

Veți căuta să vă reconectați cu cineva pe care îl iubești și pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp. Aceasta nu este neapărat o soluție bună dacă ați fi ales să tăiați podurile. Anumite oportunități ți-ar putea deschide porți către un viitor profesional luminos. Fii receptiv. Nu vă va lipsi ocupația în sectorul profesional. Nu neglija nimic.

 

Rac

Tandrețea și seducția sunt în program. Nativi din primul decan, veți fi deosebit de răsfățați. Lăsați-vă purtat de acest val de iubire și profitați de el, odată ce ți se dăruiește fără să fii nevoit să-l ceri. Acum este momentul potrivit pentru a începe un nou proiect sau pentru a obține sprijin. Te vei simți sprijinit și echipa ta va fi deosebit de motivată.

 

Leu

Pentru unii nativi, o mare pasiune poate fi trăită în discreție și secret. Dacă trăiești într-o relație însă, va trebui să ai grijă să nu te pui într-o situație care ar putea pune în pericol o relație recent stabilă și deci fragilă. Un beneficiu financiar este foarte posibil prin intermediul expunerii tale profesionale. Nu refuzați această ofertă din politețe, nu vă permiteți să spuneți nu.

 

Fecioara

Nu vei lăsa indiferent pe cineva care lucrează lângă tine sau cu care ai o relație de afaceri. Va trebui să-ți folosești imaginația pentru a da căsniciei tale mai multă aromă și feerie. Singur, discreție va fi necesară… Ești avansat din punct de vedere profesional și este incontestabil, dar puțină modestie ar fi de dorit. Ai grijă, ai tendința să asculți bârfe și vei ajunge să le răspândești extrem de repede!

 

Balanța

Relațiile voastre romantice vă oferă o satisfacție deplină, împărtășiți o legătură grozavă. Dar s-ar putea să faci un pas greșit cu o persoană din anturaj și lucrurile se vor complica peste măsură. Fii mai flexibil sau ciocnirile se vor multiplica. Urmăriți-vă bugetul cu mai mare atenție!

horoscop 2021
horoscop 2021

Scorpion

Ai capul în nori azi, inima atârnată peste umăr și ai putea ceda azi sentimental chiar dacă nu mai ești singură! Proiectele care erau în așteptare vor reveni în prim-plan, spre satisfacția ta. Veți putea, în sfârșit, să vă dedicați timp problemelor care sunt importante pentru dvs. și pe care doriți să le tratați în mod special.

 

Săgetător

Nu încerca să-ți impuni punctele de vedere, în schimb favorizează dialogul. Doar cuplurile a căror înțelegere lasă de dorit vor putea trece printr-o fază problematică. Singur, pregătește-te pentru niște momente memorabile. Vei ști cum să te faci util. Putem conta pe tine și bunăvoința ta va fi pe deplin apreciată. Cu colegii tăi, ai grijă să eviți orice discuție care nu este de natură strict profesională, altfel ciocnirile vor fi inevitabile.

 

Capricorn

Vei fi foarte împlinit emoțional. Dă-ți drumul, savurează aceste momente privilegiate. Oricât de înflăcărat și pasionat ești, va trebui să depui un efort ca să înțelegi, deoarece partenerul tău s-ar putea să nu dorească să-ți îndeplinească toate cerințele. Singură, vei acorda foarte multă importanță aspectului tău și, cu complicitatea prietenilor, te vei bucura de un farmec și de un sex-appeal de răsunet. Nu vei înțelege de ce, dar banii îți vor aluneca printre degete. Cu toate acestea, nu veți cheltui prea mult. Fii atent, unii oameni din cercul tău profesional vor încerca în mod deliberat să-ți pună obstacole în cale. Va trebui să fii diplomatic dacă vrei să ieși triumfător din încercare.

 

Vărsător

Viața ta emoțională îți poate oferi o mare satisfacție dacă renunți la dramatizare. Mai degrabă trăiește momentul! Uneori ai prea mult caracter. Veți avea dificultăți să vă transmiteți mesajele. Schimbați registrul dar, în orice caz, aveți răbdare! Chiar trebuie să stabilești o comunicare mai bună în cadrul echipei tale, altfel lucrurile se vor complica imens.

 

Pești

Mediul prietenos poate promova dezvoltarea și comunicarea. Vrei să aprofundezi anumite relații și un nou contract la locul de muncă ți-ar putea oferi ocazia. Simpatia pe care o inspirați în mediul dumneavoastră profesional poate fi cauza unei promovări mai mult sau mai puțin îndelungate. Nu ar trebui să împrumuți bani prietenilor. Ar fi o pierdere de timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *