O statuie a Fecioarei Maria a „plâns” în Israel

O statuie a Fecioarei Maria a „plâns” în Israel

O familie creștin ortodoxă , Khury, care trăieşte în nordul Israelului consideră că în casa lor a avut loc, recent, o adevărată minune. Anul trecut, au cumpărat o statuie a Fecioarei Maria iar acum, oamenii şi-au dat seama că statuia părea să fi “plâns”.

marycry
Sfânta Maria plânge sânge

Potrivit proprietarilor, aproximativ 2 000 de persoane, creștini, evrei sau musulmani, le-au trecut deja pragul casei pentru a vedea fenomenul cu proprii lor ochi, deşi mulţi şi-au manifestat neîncrederea.
Dar există enorm de multe persoane care confirmă faptul că au asistat la un miracol, cum ar fi familia creștin ortodoxă Tarshiha, care locuieşte în apropiere de granița libaneză. Amira, mama, susţine că a văzut o “lacrimă” prelingându-se pe obrazul statuii reprezentând-o pe Maica Domnului, Iisus Christos.

Domnul Khury a declarat: “Soția mea s-a apropiat de statuie și a observat că era ca acoperită cu ulei. Și când a încercat să șteargă uleiul, i-a fost teamă că Fecioara ar putea vorbit cu ea. A luat mâna Maicii Domnului, care i-a spus să nu se teamă, că era o binecuvântare pentru casa noastră. Ea a adăugat: “Spuneţi asta tuturor”, a zis cu emoție, tatăl familiei, Osama Khury.
Jurnaliștii au descoperit într-adevăr că unele părți ale statuii erau umede și că, din când în când, o lacrimă curgea din ochiul Maicii Domnului.
Vestea s-a răspândit fulgerător în regiune. Timp de două zile, sute de oameni s-au înghesuit în acest orăşel situat în nordul Israelului pentru a vedea statuia Fecioarei Maria care “plânge”. Fapt uimitor: unele părți ale statuii rămân totuşi umede, chiar şi după ce au fost șterse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *