Promovarea site-ului www.vrajitoare-romania-Israel.ro în Țara Sfântă și în lumea arabă

Promovarea site-ului www.vrajitoare-romania-Israel.ro în Țara Sfântă și în lumea arabă

Segra Media București și www.vrajitoarero.com, în colaborare cu specialiștii în magie din Israel a lansat recent site-ul www.vrajitoare-romania-israel, cu promovare directă în Țara Sfântă și în lumea arabă.

vrajitoare in ritual la rau
copyright Segra Media București

Evreii cred mult în misticism și îi acordă o importanță deosebită în viața lor. În general, lumea din Orient are o mare preferință pentru magie și îi acordă importanța cuvenită.

Prin acest site, vă puteți face cunoscută și în alte orizonturi, într-o lume total diferită de cea europeană, dar extrem de interesantă și de diversă. Oamenii de acolo sunt religioși, credincioși și alocă o mare parte din preocupările lor ocultismului.

Vrăjitoarele din București la un ritual de zi
copyright Segra Media București

Nu uitați că marile religii ale lumii de aici au pornit și ele domină lumea religiasă și ocultă.

vrajitoarea Morgana in interviu
copyright Segra Media București

Ierusalim este locul sfânt unde se adună toate energiile spirituale și religioase.Țara Sfântă atrage lumea ca un magnet, dar și afacerile, firește. Banii și credințele se învârt aici armonios și totul merge ca pe roate…

În plus, în Israel trăiesc foarte mulți români și milioane de ruși. Este o țară cosmopolită și primitoare, cu oameni generoși și cu o istorie milenară, care vă așteaptă.

vrajitoarea Somna Valentin in ritual la balta
copyright Segra Media București

Un anunț pe site costă 280 lei și conține și banner mic ( intreresant ar fi să vă gândiți că textul acestuia ar trebui să fie în limba engleză, cel puțin, dar este bine și în rusă deoarece în Israel se găsește o populație importantă de evrei ruși).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *