Joey Talley foloseşte magia pentru a alunga viruşii din calculatoare

Joey Talley foloseşte magia pentru a alunga viruşii din calculatoare

De obicei, atunci când cineva alege să practice vrăjitoria este pentru a rezolva problemele amoroase ale oamenilor sau să rănească un duşman, prin magie neagră. Numai că Joey Talley este foarte diferită, deoarece îşi foloseşte magia pentru a repara computerele și a alunga virușii care le infectează.

Joey Talley
sursa foto Youtube

Reverendul Joey Talley locuiește în California de Nord, SUA şi pretinde a fi o adevărată profesionistă în domeniul vrăjitoriei Wicca.

Ea s-a decis săşi pună harul magic în beneficiul computerelor. Pentru a face acest lucru, folosește mai multe tehnici proprii, cum ar fi faptul de a pune pietre speciale pe aceste aparate, în scopul dea atrage energiile rele prin puterea sa spirituală, sau pentru a curăța spațiul din jurul calculatorului prin arderea salviei.

Şedinţele ei de magie pot dura între una și patru ore. Recent, Joey a declarat:

“Mă duc acolo și lucrez cu energia. Există diferite pietre, care funcționează foarte bine pe calculatoare, cum ar fi apatitul. Alții preferă ametistul, dar aceasta nu funcționează foarte bine cu mine. […] Totul este unic. Așa că vrăjile mele se schimbă de fiecare dată pentru că fiecare caz la care intervin este unic. Uneori,  mai trimit un farmec sau o vrajă magică pe o locație a calculatorului. Alteori, folosesc o poțiune pe care o vaporizez pe scaun înainte ca cineva să se așeze acolo la locul de muncă. ”

One thought on “Joey Talley foloseşte magia pentru a alunga viruşii din calculatoare

  1. Joey Talley este o persoană extrem de interesantă, care a găsit o modalitate ingenioasă de folosire a vrăjitoriei Wicca pentru a ajuta lumea. Ea poate demonstra că magia nu poate fi folosită doar pentru rău, ci și pentru distracția și bunăstarea noastră. Așa că este foarte inspiratoare să vedem o persoană de acest fel, care iese din tiparul convențional și oferă ceva nou. Îi urăm succes și susținere pentru munca ei și, mai presus de toate, pace spirituală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *